Bahasa Malaysia


Amanah Rakyat – Malaysia my_60

.
(Nota: Rayuan kepada semua penterjemah untuk menterjemah ke dalam Bahasa Malaysia).
.
Renongan: Baca dengan hati…bukan dengan minda
.

Jadi kamu fikir bahawa wang adalah punca segala kejahatan. Pernahkah Kamu tertanya apakah punca semua wang? – Ayn Rand

.

“Saya bukannya burung, dan tiada jaring menjerat saya: Saya manusia bebas dengan kemahuan bebas.” – Charlotte Brontë, Jane Eyre

.

“… adalah Kesedaran yang mentakrifkan Kejadian anda dan kewujudan berpengalaman anda.” – Diri Ketuhanan Kita

.

“PENDEDAHAN … 1111, bertarikh 1-11, dengan rasminya telah memberi notis kepada semua Kejadian yang terlibat dengan Rancangan Mutlak (ada yang secara sedar memilih untuk mentakrifkan ia sebagai Rancangan Ketuhanan) untuk memulakan pendedahan Data Mutlak dari pihak mereka kepada satu rakyat. Data Mutlak ini (tiada secebis data yang hilang) kerana ia dikemukakan oleh banyak Kejadian, dalam semua dimensi mereka dari alam semesta penciptaan, sememangnya mendedahkan dan memaklumkan bahawa Set Semula Mutlak ini kepada Perdana, titik sifar, dan penjagaan, pemeliharaan, dan perlindungan yang Mutlak itu bukanlah “kerja 3 orang” sahaja, tetapi Rancangan Mutlak yang telah dibuat dengan sedar dan dilaksanakan oleh Ramai dengan kebaikan yang paling tinggi daripada satu rakyat, dan alam semesta penciptaan, Yang Satu … DIBUAT secara terang-terang menggunakan kulit buku sistem perhambaan itu sendiri, KOD, terutamanya “kalendar Gregorian”, pengharapan, dan alat-alat tipu helah dan kiasan yang lain hak milik “Kuasa-kuasa yang pernah ada”, dalam pada itu kami semua benar-benar bergantung pada pilihan kemahuan bebas mereka yang ego dan haloba untuk tidak “melihat” Rancangan Mutlak ini dibuat sehingga ia melepasi titik keupayaan terdahulu mereka untuk merebut, melanggar, menyerang, memansuhkan, menakluki, atau merendahkan… MAKA IA SUDAH DIBUAT ”  PENDEDAHAN 1111.1 – Kedudukan semasa

~

“… di mana cahaya dikaitkan, ‘kegagalan’ tidak wujud.” – SaLuSa

.
toppt-logo_sLaman web ini telah dicipta sebagai maklum balas dan sokongan Amanah Awam Satu Rakyat (The One People’s Public Trust) dan Pemegang Amanah – Caleb Paul Skinner, Heather Ann Tucci-Jarraf dan Hollis Randall Hilner kerana kerja yang sangat besar telah dilakukan untuk membebaskan Rakyat di Bumi daripada belenggu kuasa-kuasa yang pernah ada dan mengembalikan kepada Rakyat hak asasi kelahiran mereka untuk hidup dengan pilihan bebas dan akses percuma pada kekayaan umum Bumi seperti yang dijamin oleh Tuhan Pencipta.
.
Adalah diharapkan agar laman web ini akan mewujudkan kesedaran dan kefahaman tentang apa yang sedang berlaku, apa yang telah dicapai dan kesannya terhadap Rakyat di Bumi khususnya Rakyat di Malaysia.
.
Secara ringkas, kuasa-kuasa yang pernah ada telah menggunakan kaedah tipu helah yang sangat mudah namun paling berkesan untuk menundukkan Rakyat bagi mengisi selera mereka yang tidak pernah puas akan kuasa dan pengumpulan kekayaan yang ditanggungi oleh Rakyat melalui Perdagangan.
.
“Ya. Pendaftaran Perdagangan. Kod Perdagangan Seragam. Perdagangan. Samada “Dalam Negeri” dan “Antarabangsa” … tidak memberi makna. Menjangkaui berbilang-bilang detik semasa, ianya secara senyap-senyap dan secara terselindung dijadikan undang-undang tertinggi semua daratan di bumi, puncak harga secara rahsia pada pendaftaran dan pengurusan modal insan dan kekayaan semula jadi dari apa yang dahulunya dirujuk sebagai “kuasa-kuasa yang ada.” Dengan fokus dan komitmen yang bersungguh-sungguh, ia telah dijadikan seragam betul-betul di depan mata anda … walaupun, “mata tertutup luas” untuk sebahagian besarnya. Apa yang tidak diketahui secara meluas, adalah “undang-undang tertinggi” ini telah sewajarnya DIDAFTARKAN dalam PERDAGANGAN dan sewajarnya dianugerahkan kepada rakyat sama rata dan bersama-sama sebagai hak milik penuh mereka yang tidak boleh dibatalkan, pemilikan, dan hak sebagai PIHAK BERCAGAR, perihal rekod, tak boleh disangkal dan tidak tersangkal. ”  – Pengumuman rasmi
.
Laman web ini adalah satu pembangunan yang berterusan dan berkembang dengan kemaskini dan maklumat baru mengikut kejadian yang berlaku di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia. Sila bersabar dengan saya akan ketidaklengkapan yang sedemikian. Ia hanya akan menjadi lengkap apabila setiap orang di planet ini MENGETAHUI dan menghayati sepenuhnya bahawa dia adalah BEBAS.
.
Berikut adalah penerangan yang sangat baik Amanah Awam Satu Rakyat (oleh RTS)
.

Amanah Awam Satu Rakyat – Pada Disember 25 2012, pendedahan awam telah dibuat mengenai apa yang dikenali sebagai Amanah Awam Satu Rakyat. Pada masa ini (minggu ke-2 Januari, 2013), maklumat berkaitan dengan amanah ini masih lagi dicerna, yang menjadikan sudut khusus hal ehwal ini layak diberi analisis yang lebih mendalam, oleh kerana  maklumat yang dikemukakan melalui tabung amanah ini, yang menuntut telah menggunakan proses UCC sebagai asas untuk tindakannya (bersama-sama dengan apa yang seorang daripada pemegang amanah merujuk sebagai ‘kembali kepada Perdana’) adalah sangat menarik, dan pada mulanya agak janggal untuk masuk akal dalam konteks yang lebih besar, iaitu daripada mencuba untuk membaiki satu sistem yang rosak, sesuatu yang pada awal-awal lagi ditubuhkan untuk gagal, lebih baik memasang suatu yang baru dengan asas yang kukuh berdasarkan nilai yang diwarisi rakyat yang dianugerah kepada mereka oleh daya ciptaan sejagat (yang berada jauh di atas mana-mana ideologi agama).

.
OPPT adalah “Amanah” bukan Tabung Amanah. Ini adalah penting dalam konteks di mana maklumat ini dikaitkan kepada “tabung-tabung” lain.
.
Roda keadilan berpusing mungkin agak perlahan, tetapi ia tetap berpusing
.
CheckmateProper
.

Dunia seperti yang kita tahu sudah BERAKHIR

worldCLOSED_S

.
Amanah Rakyat kini memiliki UCC, alat yang sama yang digunakan menentang rakyat. SETIAP kerajaan yang dimaksudkan dan ‘negara korporat’ masing-masing kini tidak berfungsi lagi dan terhenti kewujudannya, SEMUA 195 negara Termasuk AS. Tiada lagi sempadan di atas daratan, iaitu ketiadaan negara.
Aktiviti dan sistem ini, samada di bawah samaran tipu helah “kerajaan”, “pejabat”, “perjanjian”, “akta”, “perlembagaan”, atau “entiti”, termasuk sistem swasta yang dahulunya dikenali sebagai “NEGARA”, “BANGSA-BANGSA BERSATU” dan agensi-agensi khasnya “IMF”, “THE HAGUE”, “WORLD BANK” dan “BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTS” …. dari setiap keluarga jenis “ahli silap mata” ini, dari darat ke darat, laut ke laut ke “Laut Suci”, semuanya telah sah, secara undang-undang dan sewajarnya disahkan sebagai BERDAFTAR dalam PERDAGANGAN sebagai sewajarnya DIBATALKAN …  PENGHUTANG-PENGHUTANG disahkan sewajarnya kepada rakyat, semua rakyat di bumi secara sama, pada 24 Oktober 2012, sebagai satu perkara undang-undang, hakikat, dan sebagai satu perkara dasar awam … tak boleh disangkal dan tidak tersangkal. Menjangkau banyak detik semasa, kedudukan, kuasa, nilai, hak yang sah di sisi undang-undang, dan prinsip undang-undang dan sejajar dengan undang-undang umum rakyat, semua rakyat secara sama, telah sah, secara undang-undang dan sewajarnya BERDAFTAR dalam PERDAGANGAN oleh kerana ia telah dicipta oleh Perdana, oleh Titik Sifar, oleh penciptaan, sebagai perihal rekod, … tak boleh disangkal dan tidak tersangkal. – Pengumuman TOPPT
.
Satu Rakyat SEKARANG memiliki segala-galanya di planet Bumi ini. Yang paling penting, rakyat adalah BEBAS, BEBAS dari segala-galanya. BEBAS untuk ber-Ada/men-Jadi (Be-ing) dan ber-BUAT (DO-ing) ikut senang hati anda.
.
Orang Jerami (Strawman) sudah MATI.
.
1% sudah MATI.
.
Perbadanan sudah MATI.
.
.
99% sekarang 100%
.
SEGALANYA sudah di set semula kepada “TITIK SIFAR” atau “PERDANA” kepada “SUMBER
.

“Apabila rakyat takut pada kerajaan kezaliman wujud, apabila kerajaan takut pada rakyat kebebasan wujud.” – Thomas Jefferson

.
Bangkit rakyat, Bangkit!

Getaran Jiwa

.

Getran jiwa melanda hati-ku

Tersusun nada, irama dan lagu

Walau hanya sederhana

Tetapi, tak mengapa

Moga dapat membakitkan

Sedarlah kamu wahai insan

Tak mungkin hilang irama dan lagu

Bagai kan kembang sentiasa bermadu

Andai dipisah lagu dan irama

Lemah tiada berjiwa….hampa

~ P. Ramlee

.

Impian adalah ilustrasi dari buku yang jiwa anda tulis tentang anda. – Marsha Norman

 

“SEMUA negara di atas Planet in termasuk MALAYSIA adalah berbentuk koporat yang berniaga dan di uruskan oleh badan koporat berselindung sebagai ‘kerajaan’.”

Tanpa syarat
Sentiasa

.
Di-alih bahasa olih keluarga Abu Bakar Yusof
.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.